Chiar de Ziua Copilului, liceul cu cei mai multi elevi din judet si cu cei mai numerosi absolventi in 2016, respectiv Colegiul Economic „Ion Ghica”, a adus pe strazile orasului parada promotiei 2016. Cu 315 … economisti, de la 15 clase si 6 specializari, marsul elevilor care au terminat clasa a XII-a a fost condus de echipa de majorete a liceului pe traseul: Colegiul Economic – Statuia lui Stefan cel Mare – zona Centrala – Policlinica Veche – str. Razboieni – Aleea Parcului – cu punct final Teatrul de Vara, unde a avut loc cursul festiv.

„Sunt elevi din ce in ce mai buni care opteaza pentru liceul nostru. Având in vedere ca media sefei de promotie este 9.89, demonstreaza ca «Ghica» face scoala de calitate si ca se poate si la noi sa fii elev exceptional, modest si cu un viitor bun. Aceasta promotie este una care la inceput erau mai visatori iar astazi sunt mai indrazneti, sunt o generatie care s-a maturizat”, a declarat prof. Dana Enache, directoarea Colegiului Economic „Ion Ghica”.

Ce mai buna eleva a Colegiului Economic este Larisa Popa de la clasa a XII-a C, specializarea tehnician activitati economice-conatbilitate.

[wonderplugin_gallery id=”572″]

„Sincera sa fiu, la inceputul liceului, acum patru ani, nu ma asteptam sa fiu sefa de promotie. Atunci voiam doar sa invat si sa ajung cât mai departe. Pe la sfârsitul clasei a IX- a am realizat ca se poate. Si astazi…iata rezultatul (zâmbeste-n.r.). Anii de liceu au fost frumosi, dar si grei. A fost mult de invatat, au fost concursuri, olimpiade. In continuare vreau sa merg la Inginerie, la Timisoara. Imi va fi dor de colegi, de profesori si deja ma gândesc la intâlnirea de 10 ani.”
Larisa Popa, sefa promotiei 2016


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ