Vineri, in prima etapa a Ligii a III-a, CSM Moinesti si-a adjudecat derby-ul judetului Bacau, impunandu-se cu 1-0 pe terenul Aerostar.

Singurul gol al partidei a fost inscris de Bebe Braescu, in minutul 75, cu largul concurs al portarului Savu, care a scapat mingea in plasa.

Gazdele, la care au debutat Dobarceanu, Dobos si Boghian, au incheiat partida in inferioritate numerica, Patriche fiind eliminat in minutul 90 pentru cumul de cartonase galbene.

gol-1 gol-2 gol-3

“Ma bucur ca am inceput campionatul cu dreptul si in special ca nu am primit gol” – a declarat antrenorul-jucator al moinestenilor, Sorin Trofin, care le-a promis fundasilor sai cate un bonus financiar la fiecare joc din campionat fara gol primit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ