Momente coplesitoare de bucurie in rândul absolventilor de la Colegiul National de Arta „George Apostu”, joi, 19 mai, când, de la ora 12.00, au marsaluit in traditionala defilare de sfârsit de an. Tinerii, insotiti de profesori, s-au deplasat pe traseul Ateneu – str. Razboieni – Statuia lui Stefan cel Mare – Centru – Primarie – Ateneu.

De la ora 13.30, in sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora” a avut loc cursul festiv. Promotia 2016 de la Colegiul National de Arta Bacau are 76 de absolventi, dintre care 26 la sectia Muzica, 31 la Arte Plastice si 19 la Arhitectura. Seful de promotie urmeaza sa fie desemnat dupa data de 3 iunie, dupa incheierea mediilor.

„Pot sa spun ca cei patru ani in care am invatat aici, la Liceul de Arta, au fost minunati, si desi regret ca trebuie sa plec, viata merge inainte. Incheiem aceasta etapa, de liceu, cu gânduri frumoase, cu amintiri, cu prietenii care speram sa tina toata viata. Voi incerca sa merg mai departe la Conservator, la Bucuresti.”
Raluca Dumitru, clasa a XII-a A, sectia muzica

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”547″]

„Sigur imi va fi dor de anii de liceu. A fost si bine, a fost si rau, asa cum se intâmpla in viata. Mai departe cred ca voi merge la «Pictura» in Iasi… dar daca n-o sa-mi placa ceva, n-o sa insist pe ceva care nu-mi place. In momentul de fata, desenul, pictura… sunt pasiunile mele.”
Stefania Grigore, clasa a XII-a B, sectia arte plastice


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ