Chiar daca meteorologii au dat diferite avertizari iar ploile nu mai contenesc, promotia 2016 a Colegiului Tehnic„Anghel Saligny” nu a renuntat la ideea defilarii absolventilor. Astfel, vineri, 3 iunie, de la ora 10.00, tinerii care si-au incheiat studiile in 2016 au plecat din fata colegiului „Saligny” pe traseul str. Vasile Alecsandri – str. Razboieni – hotel Decebal – centru (unde s-au oprit pentru câteva minute in fata primariei) – Policlinica Veche – str. Razboieni – str. Vasile Alecsandri pâna la sediul colegiului, unde, in amfiteatrul Leontin Mazilu”, a avut loc cursul festiv.

Promotia 2016 a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” numara un total de 197 de absolventi, 119 in cele sase clase de a XII-a si opt specializari, respectiv patru clase de a XI-a profesionala cu cinci specializari.

„Este un moment de cumpana in care adunam toate roadele muncii noastre din acesti patru ani. A fost greu pentru ca a fost un colectiv foarte variat, majoritatea copiilor nostri fac naveta, sunt din medii cu probleme economice si financiare. Mai mult decât atât, o mare parte dintre acestia traiesc fara parinti. As putea spune ca este finalul unei competitii, sa ajungi dupa patru ani sa fii absolvent al unui liceu, este mare lucru. Pot sa spun ca eu sunt mândra ca am reusit sa aduc acesti copii la startul unui examen de bacalaureat, la care imi doresc sa avem rezultate frumoase”, a declarat prof. Carmen Popa, directoarea Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” Bacau.

PUBLICITATE

Seful de promotie al colegiului este Vasile Verdes, clasa a XII-a A, profil matematica-informatica, cu media 9,39.

[wonderplugin_gallery id=”578″]

„Au fost patru ani plini de entuziasm si de experiente noi. Au fost lucruri absolut noi pentru mine pentru ca am venit din Republica Moldova si in cei patru ani am locuit in camin. Am avut multa sustinere din partea profesorilor, care au fost pentru mine, aici, ca o a doua familie. Sunt mândru ca am terminat la «Saligny», sunt mândru ca sunt sef de promotie, iar mai departe vreau sa fac facultatea de informatica de la Iasi, la «Cuza», si apoi, sa lucrez tot aici, in tara.”
Vasile Verdes, sef de promotie 2016


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ