Costel Gâlca i-a adus pe “extraterestrii” Barcelonei cu picioarele pe pamânt. Sâmbata, in etapa a 18-a, echipa tehnicianului român, Espanyol, a tinut in sah campioana Europei, CF Barcelona, intr-un joc incheiat la egalitate, 0-0. Oaspetii au lovit in doua rânduri bara, insa, Espanyol trebuie sa primeasca un penalty la un fault de cartonas rosu al lui Mascherano.

Determinarea jucatorilor lui Gâlca in derby-ul catalan a fost ovationata atât de publicul de pe “Cornella el Pratt”, cât si de jurnalistii iberici. “Formatia lui Gâlca a surprins printr-un pressing avansat”, a notat Marca, in timp ce AS a scris ca “Barcelona a cazut in capcana lui Gâlca, care a transformat stadionul «Cornella el Prat» in Stalingrad”.

Remiza din derby-ul cu Espanyol a costat-o pe Barcelona (care are un meci in minus) locul intâi in Primera, sefia fiind preluata de Atletico Madrid, invingatoare cu 1-0 contra “lanternei” Levante. Miercuri, Espanyol si Barcelona se vor intâlni din nou. De data aceasta, in Cupa Spaniei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ