In 2014, “Gala Sportului Bacauan”, manifestare prin care Consiliul Local obisnuia sa-i premieze, la final de an, pe cei mai merituosi sportivi ai orasului, nu s-a mai desfasurat.

Chiar daca la vremea respectiva oficialii au intretinut ideea ca evenimentul va avea, totusi, loc, dar cu o intârziere de aproximativ o luna, “Gala Sportului Bacauan” nu s-a tinut nici la inceput de 2015.

Acum, scenariul se repeta. Cel putin la nivelul promisiunilor. Vineri, cu ocazia Micro-Revelionului organizat de SCM Bacau, viceprimarul Radu Ababei i-a anuntat pe cei prezenti ca, dupa o intrerupere de un an, “Gala Sportului Bacauan” se va organiza din nou.

PUBLICITATE

“Dupa toate probabilitatile, Gala se va derula la mijlocul lui ianuarie. Speram sa gasim pârghiile legale necesare premierii sportivilor si antrenorilor si sa nu mai fim nevoiti sa recurgem la tot felul de cai alambicate”, a declarat viceprimarul Radu Ababei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ