“Viata in alb si negru” s-a numit a XV-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, tema aleasa fiind o invitatie de a aduce putina culoare in vietile celor care traiesc doar alb si negru. Evenimentul organizat de Fundatia de Sprijin Comunitar, joi seara, in Centrul Levisticum, a inceput cu un cocktail, in care invitatii s-au salutat, s-au bucurat revazându-se, au facut schimb de informatii si carti de vizita.

La ora 19, toti participantii – oameni de afaceri, politicieni, reprezentanti ai unor ONG-uri si institutii publice, parteneri si sponsori – au fost invitati la cina festiva. Amfitrionul serii a fost Dan Negru, vedeta de televiziune, si e de prisos sa spun ca prezenta lui a animat pe loc atmosfera.

Gala propriu-zisa a inceput cu un moment pe care multi nu-l vor putea uita, si anume cel sustinut de soprana Gabriela Istoc. Tânara, fermecatoare, talentata. I-au urmat, seriosi si foarte emotionati, copiii de la «Cluburile cu Lipici». Micii artisti au facut reverente in fata oaspetilor si i-au incântat cu cântecele lor. Si dansul celor de la Unknown Crew a fost indelung aplaudat.

PUBLICITATE

Seara a fost presarata cu surprize, incepând de la momentele artistice pâna la tombola cu obiecte mult peste pretul biletului si licitatiile in care participantii, unii din cale-afara de ambitiosi, s-au intrecut in oferte.

Culmea emotiilor a fost atinsa in momentul in care a fost anuntata festivitatea de premiere. Bacauanii au facut 33 de nominalizari, juriul a selectat 15 finalisti si tot el decis care sunt cei patru câstigatori. Premiile Galei au fost anuntate si inmânate de Dragos Luchian, senator PNL, Cosmin Necula, deputat PSD, Ilie Birzu, primar intermar al Bacaului, si Sorin Brasoveanu, directorul DGASPC. Irina si Marcel Stanciuc au primit «Premiul pentru eleganta», acordat de jurnalisti.

Gala s-a incheiat cu «After Party», in care invitatii i-au cunoscut pe tinerii talentati ai Bacaului.

[wonderplugin_gallery id=”550″]

Câstigatorii Galei Premiilor Comunitatii Bacauane

Categoria “Persoane fizice”: Ramona Stanciu (Asociatia Parintilor Copiilor Autisti), pentru intreaga activitate de sustinere a familiilor cu copii cu autism

Categoria “Institutii si ONG-uri”: Habitat for Humanity Romania, pentru proiectul Big Build 2015

Categoria “Firme si companii”: Sir Safety, pentru proiectul Sprijin pentru servicii comunitare

Premiul de excelenta: Pr. Gabriel Ichim-Radu pentru intreaga activitate vizând reducerea marginalizarii si integrarea sociala a persoanelor surdo-mute


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ