Final de sezon in forta pentru kartingul românesc. La o saptamâna dupa ce titlurile de campioni nationali au fost decise pe circuitul “Speed Park”, kartodromul bacauan va gazdui si ultima competitie a anului: Cupa României.

Intrecerea organizata de Federatia Româna de Karting va reuni la start atât pilotii din cadrul FRK, cât si pe cei din FRAS, ceea ce face ca lupta pentru trofeu sa fie si mai atractiva. Prima mansa la cele cinci clase (Promo BB, Pufo, MINI, KFJ si KZ2) va avea loc sâmbata, runda finala fiind programata duminica, de la ora 10.30. Cu prilejul Cupei României, “Speed Park” va fi gazda unui alt eveniment de prim-plan: “Gala Kartingului Românesc”.

Manifestarea care va avea loc sâmbata, de la ora 19.00, la restaurantul “Monza” din cadrul circuitului bacauan, va premia cei mai buni piloti din 2015, dar si cele mai performante cluburi. Totodata, va fi acordat si titlul de “Sportivul anului”, cele mai mari sanse la aceasta distinctie avându-le constanteanul Mihai Suteanu, de la Pufo.

PUBLICITATE

“Va fi un eveniment deosebit, mai ales ca el se va desfasura in premiera concomitent cu o competitie precum Cupa României”, a declarat Eduard Nunu, managerul “Speed Park”, care va organiza “Gala Kartingului Românesc” in parteneriat cu FRK.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ