Elevii, studentii si profesorii bacauani care in anul scolar anterior, 2013-2014, au obtinut rezultate remarcabile la olimpiadele scolare si in activitatea educativ-didactica au fost premiati vineri dupa-amiaza, incepând cu ora 15.00, de Consiliul Local si Primaria Bacau, in cadrul celei de a VIII-a editii a “Galei invatamântului bacauan”.

Intreaga manifestare, care s-a bucurat de prezenta elitei din educatia bacauana, a avut loc la Teatrul de Vara „Radu Beligan”.

Ca o premiera, in acest an, dascalii indrumatori care au obtinut rezultate deosebite cu elevii premiati, nu au mai putut fi recompensati de catre municipalitate (urmare a unei ordonante de guvern care a interzis acordarea de prime si premii pentru profesori, din banii publici).

PUBLICITATE

Cu toate acestea, Executivul local a gasit solutii, iar finantarea pe acest capitol s-a facut din sponsorizari de la companiile Aerostar, A.E. Electronics, Agricola International, Dedeman, Electric Plus, Elmet, Metalbac&Farbe, Pambac, S.C.C., Simba si Asociatia „Betania”.

Au fost acordate circa 500 de premii, in suma totala de 237.500 lei, din care 113.305 lei de la firmele care s-au alaturat sustinerii evenimentului.

Criterii

Premiile s-au acordat dupa urmatoarele categorii:
– elevilor si profesorilor pregatitori care au obtinut premii si mentiuni la olimpiadele nationale si internationale
– elevilor absolventi ai clasei a VIII-a care au terminat anul scolar 2013 – 2014 cu media generala 10 (zece)
– elevilor absolventi al clasei a XII-a care au obtinut media 10 la examenul de bacaluareat
– celor mai buni elevi in anul scolar anterior din fiecare liceu/colegiu al muncipiului, directorilor de gradinite, scoli generale, licee si colegii, care s-au evidentiat in managementul educational si dezvoltare institutionala
– profesorilor care au obtinut cele mai bune rezultate in promovarea proiectelor si parteneriatelor educationale
– celor mai buni studenti in anul universitar 2013 – 2014 de la Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau si Universitatea “George Bacovia” Bacau

Revenim cu detalii si declaratii de la eveniment.

[wonderplugin_gallery id=”56″]

Mai multe fotografii sunt disponibile pe contul nostru de Facebook


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ