15 iulie 2024
SportGala Internațională de Box 2024

Gala Internațională de Box 2024

După demonstrațiile din centrul orașului și de la Insula de Agrement, din weekend, turneul a continuat și în zilele următoare. Numărul total al participanților la acest stagiu de pregătire a fost de peste 50 de sportivi.

După evenimentul din Bacău, echipa Egiptului va zbura direct la Paris, unde va participa la Olimpiadă.Lotul Italiei de tineret condus de vicecampionul olimpic Francesco Damiani va pleca în Italia unde, își va continua pregătirea pentru campionatul mondial din octombrie 2024.

Lotul României de tineret se va deplasa la Brăila unde își va desfășura stagiul de pregătire. Vor avea câteva zile libere după care stagiul de pregătire va continua la Baia Mare.

Din lotul României de tineret care este condus de antrenorul coordonator George Perțea, face parte și sportivul Scalco Vasile, legitimat la CSM Bacău, antrenat de Ciocan Marius, care este organizatorul Galei ajunsă la ediția cu numărul patru.

Marius Ciocan mulțumește autorităților publice locale, în special domnului primar Lucian Stanciu- Viziteu și domnului administrator public Ciprian Piștea pentru sprijinul acordat acestui turneu de pregătire și tuturor sponsorilor care s-au implicat activ în desfășurarea evenimentului.

Mulțumiri merg și spre: domnul vicepreședinte ANS, Thomas Moldovan, președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea, și domnul secretar general al federației, Daniel Ion.

În Bacău va mai avea loc Campionatul Național de Box Tineret și U22 în toamna acestui an unde, organizatorul promite o serie de surprize pentru publicul local.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri