23 februarie 2024
Actualitate"Gaițele", pe scena Teatrului de Vară din Bacău

“Gaițele”, pe scena Teatrului de Vară din Bacău

Se apropie cu pași repezi o seară de neuitat pentru iubitorii de teatru din Bacău, deoarece piesa “Gaițele” se pregătește să încânte publicul la Teatrul de Vară. Cu un regizor iscusit precum Gelu Colceag la cârmă, spectacolul promite să fie un adevărat festin pentru privitori.

Patru actrițe excepționale vor ocupa centrul scenei în cele patru roluri principale feminine. Maia Morgenstern promite să ofere o Aneta Duduleanu credibilă și comică, fără a exagera, în timp ce Carmen Tănase se pregătește să aducă un suflu de excepție în interpretarea Zoiei. Virginia Rogin va surprinde prin rafinament și complexitate în rolul Lenei, iar Adriana Trandafir va crea o Fräulein memorabilă, imbuibată cu talent, pasiune și devotament.

Triunghiul amoros va fi susținut cu strălucire de Diana Cavallioti în rolul Wandei, aducând senzualitate și feminitate puternică în personaj. Andreea Chirițescu va oferi o interpretare surprinzătoare și profundă a Margaretei, în timp ce Tudor Istodor va aduce eleganța lui Ovidiu Iuliu Moldovan în rolul lui Mircea, completând perfect acest trio pasional.Gabriel Fatu, Ioana Ancea și Ion Ionuț Ciocia vor aduce umorul în cele trei roluri comice ale lui Ianache, Colette și Georges Duduleanu, fiii și nora Anetei. Mariangela Coldea va aduce bucurie și vitalitate în rolul Zamfirei, adesea trecut cu vederea.

Echipa din spatele culiselor se pregătește pentru o reprezentație de excepție, iar regizorul Gelu Colceag va conduce cu mână sigură această simfonie teatrală. Imelda Manu, creatoarea scenografiei, Ioana Colceag și Geanina Punkosti, realizatoarele costumelor, împreună cu Teodora Petre, asistentă de regie, asigură buna desfășurare a fiecărei reprezentații.

Biletele sunt disponibile la Agentia Casei de Cultura sau online, pe www.SpectacoleFaine.ro. Nu ratați o seară de teatru memorabilă la Teatrul de Vară din Bacău pe 27 februarie, de la ora 19:00!

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri