Una dintre cele mai mari directii ale Primariei Bacau, cea de Servicii Publice a ramas fara director. Gabriel Gritcu, cel care a condus-o timp de trei ani si jumatate, si-a dat demisia sau a fost demis, nu se stie foarte clar si nici nu a lamurit acest aspect.

Contactat telefonic, acesta a spus ca si-a dorit sa faca o conferinta de presa in care sa lamureasca zvonurile, dar pâna acum n-a avut timp.

„Da, cred ca ar trebui sa trag linie, sa fac un bilant. Practic, am avut o promovare temporara care a expirat. M-am intors pe postul de inspector de specialitate la compartimentul de finantari nerambursabile din primarie”, a declarat Gabriel Gritcu.

PUBLICITATE

Acesta isi pastreaza si functia de consilier judetean PNL. In acelasi timp, s-ar parea ca s-ar putea regasi pe lista de parlamentari propusa de liberali pentru alegerile din 11 decembrie, o informatie pe care, din nou, s-a ferit sa o confirme.

Gabriel Gritcu a venit la conducerea acestui serviciu in 2013, dupa ce Viorica Marcu, fost director la Servicii Publice, a devenit parlamentar din partea PNL in 2012.

In functia de director al Directiei Servicii Publice, Gabriel Gritcu a incasat lunar un salariu de 1783 de lei, iar ca si consilier judetean 678 de lei indemnizatie lunara. Gritcu este si membru in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate, de unde a incasat anul trecut o indemnizatie modica, de 355 de lei.

Serviciul va fi condus temporar de Daniel Rosu, seful sectiei Salubrizare, pâna la organizarea unui concurs.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

    • Pentru un salariu atat de mare,Anonim si Codrin,grabiti-va sa depuneti dosarele pentru concurs!! Veti ramane in mentalul bacauan ca samariteni !! Cate cuvinte de lauda va vor astepta! Succes la concurs!!!

LĂSAȚI UN MESAJ