Uniunea Nationala pentru Progresul României (UNPR) a anuntat, miercuri, ca Gabriel Berca s-a inscris in rândurile sale. Acesta a confirmat informatia si a explicat ca “ideologiile isi pierd consistenta” atunci când exista multa neseriozitate.

“Când oamenii care conduc vremelnic niste partide nu au viziune si singura lor preocupare este sa-si pastreze scaunul, acest judet si acest oras nu pot fi reprezentate cum se cuvine la nivel national”, a declarat Gabriel Berca.

El afirma ca PNL e un partid “macinat de controverse, nefunctional”, la ora asta, prin urmare s-a orientat catre UNPR: “Am avut o discutie cu Gabriel Oprea, cu care am fost coleg in Guvernul Ungureanu si, impreuna cu Gheorghe Emacu, fostul meu secretar de stat de la MAI, voi organiza partidul pe Regiunea Nord-Est”.

PUBLICITATE

Intrebat ce parere are despre intrarea lui Gabriel Berca in UNPR si despre faptul ca vor face parte din aceeasi alianta, Dragos Benea, presedintele PSD Bacau, a declarat:

“Singura mea parere este ca se afla la al VI-lea partid. In rest, nu mai am nimic de spus.”

Gabriel Berca a fost membru al APR, PC, PNL, apoi al PDL si PMP.

In perioada liberala a fost prefect al judetului Bacau, secretar de stat si secretar general al Guvernului, senator si, in fine, in Guvernul Ungureanu, ministru al Administratiei si Internelor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

  1. sa ai dam o lopata si un harletz si sa mearga la sapat in insula de agrement si sa umple basculele cu namol a lui Ganea caa ,prea sa cam distrat cu Hrebenciuc pe la Bucuresti…

  2. Traseist de cea mai joasa speta, pana acum 2 saptamani era liberal acuma se da de partea stangii, doar doar o mai prinde vreo functie. O mizerie

  3. Domnule BERCA, dar trebuie sa faceti neaparat parte din viata politica?,daca nu v-a mai primit in pnl de ce intr-un alt partid?,sa inteleg ca va puteti schimba opiniile si doctrina politica in numai cateva zile,numai cei de o joasa calitate morala recurg la asemenea lucruri,PACAT, si cand te gandesti ca a fost prefect ,ministru ,etc un JEG de om asta sunteti domnule berca

LĂSAȚI UN MESAJ