Constantin Negru, liderul judetenei PNTCD, a anuntat, joi, ca Gabriel Corodeanu va fi candidatul taranistilor la functia de primar al Bacaului, sloganul acestuia fiind „Pentru cei care muncesc”.

„Candidez deoarece vreau sa demonstrez ca se poate face administratie publica si fara jecmanirea banului public, se poate administratie in interesul cetatenilor”, a declarat Corodeanu (foto).

El promite sustinerea investitorilor prin crearea unei zone dotate cu utilitati, decongestionarea Directiei de Taxe, dotarea scolilor cu mobilier din bugetul local, o zona de agrement de-a lungul Lacului Serbanesti, cu alei si piste pentru biciclete, piete volante in week-end, reinfiintarea serelor, astfel incât Primaria sa nu mai cumpere arbusti si flori, organizarea unui serviciu de intretinere care sa faca reparatii in scoli si institutiile din subordinea Primariei, reinfiintarea Cantinei Sociale etc.

PUBLICITATE

Candidatul PNTCD afirma ca nu e dator nimanui, deci va putea sa-i traga la raspundere „pe cei care gresesc, intârzie sau nu realizeaza lucrari de calitate”. Nu este si nici nu va fi dator caci „campania electorala va fi de bun-simt, cu resurse limitate. Nu voi apela la firme!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.