Autor de furt din autoturism identificat și reținut de polițiștii Secției 2 Poliție Bacău

La data de 19 februarie 2016, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Bacău, a fost identificată o persoană de sex masculine, de 34 ani, suspectă de comiterea unei infracțiuni de furt din auto comisă la data de 16.02.2016, faptă rămasă initial cu AN.
Față de persoana suspectă a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 20.02.2016 să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventive pentru comiterea infracțiunii de furt.

Urmare a unor percheziții domiciliareau fost identificate și ridicate mai multe bunuri ce constituiau prejudiciu intr-o faptă rămasă cu AN

PUBLICITATE

În ziua de 19.02.2016, între orele 06.00-10.00, în baza mandatelor de percheziţie domicilarǎ emise de Judecătoria Oneşti, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la 3 imobile aparţinând unei persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe, din comuna Berzunți, județul Bacau.
Cu ocazia percheziţiilor efectuate, de la cele 3 imobile au fost ridicate piese de mobilier, obiecte de îmbrǎcǎminte şi încǎlţǎminte despre care, cu ocazia cercetǎrilor efectuate s-a stabilit cǎ au fost sustrase de cǎtre suspect, în perioada 01-04.02.2016, dintr-o anexǎ a unei locuinţe din aceeași localitate, faptǎ rǎmasǎ iniţial cu A.N.
Bunurile sustrase, în valoare de 1000 lei, au fost restituite persoanei vǎtǎmate.
Cercetările continuǎ cu autorul în stare de liberate, dosarul penal urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ