FOTO: Faraon Alina / Facebook

Marți după-amiază, o furtună puternică s-a abătut asupra comunei Scorțeni. A căzut gheață, a plouat violent și a bătut vântul.

„Gheața a fost cât oul de găină, mai rară în Florești și mai deasă în Scorțeni. Apa a adus balastul și nămolul pe drumul național, au căzut copaci și au rupt firele de alimentare cu energie electrică, au fost smulse acoperișurile câtorva sere și căsuțe”, a declarat Gheorghiță Cătălin Anton, primarul comunei.

„S-a intervenit imediat cu echipe de la ISU, IPJ și Drumuri Naționale, a dat asigurări Maricica Coșa, prefectul județului. Circulația nu a fost blocată, ci doar îngreunată aproximativ 10 minute.”

PUBLICITATE

Carosabilul a fost curățat de crengi și nămol, a fost spălat, iar echipele furnizorului de curent s-au deplasat în teren.

FOTO: Adriana Ciser

La ora 19,30 mai erau 1.848 consumatori nealimentați cu energie electrică, dar se lucra la remedierea avariilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ