La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 00.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, aflată în serviciul de patrulare pe strada Florilor, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că trei tineri au fugit dintr-o parcare în momentul apariției autospecialei de poliție.

Unul dintre tineri a fost prins stabilindu-se că acesta este un minor de 14 ani, dintr-o comună din apropierea municipiului Bacău

În urma verificărilor efectuate în zonă polițiștii au găsit abandonate cabluri electrice, obiecte de îmbrăcăminte un parasolar auto și o ladă din material plastic, despre care s-a stabilit că au fost sustrase dintr-un autoturism aflat în parcarea respectivă.

PUBLICITATE

Bunurile sustrase urmează să fie restituite părții vătămate, iar cercetările continuă în vederea identificării tutror participanților la cimterea infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ