Fundatia Comunitara Bacau organizeaza editia a II-a a concursului „Swimathon”, eveniment care va reuni ONG-uri locale, zeci de inotatori, zeci de firme si peste o mie de participanti.

Competitia va avea loc pe 30 octombrie la Bazinul Olimpic de Inot Bacau. Anul trecut, o mie de bacauani, opt ONG-uri, 68 de inotatori si 12 echipe au intrat la apa. Suma totala donata a fost de 84.110 lei.

Au fost finantate urmatoarele proiecte: „Impreuna la masa copilariei” al Asociatiei „Lumina”, „Centrul Cultural Neghinita” al asociatiei cu acelasi nume, „Swim for a dream! Si eu vreau la liceu!” al FSC, „Camera senzoriala pentru copii” la Centrul „Daniel”, proiect apartinând Inner Wheel, „Centrul Judetean de Urgente Psihologice” al Asociatiei „Mutatis Mutandis”, „Sapte copii cu autism invata sa vorbeasca” derulat de „Betania” si „Programul de voluntariat YouthBank” al Fundatiei Comunitare. La editia a II-a, ONG-urile si grupurile de initiativa pot inscrie proiecte pâna pe 10 octombrie 2014. Pentru informatii actualizate, inscrieri si donatii, puteti accesa site-ul www.fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon.

eveniment Bazin - lansare Swimathon

SWIMATHON este un mecanism de strângere de fonduri pentru cauze proprii, grupuri de initiativa si ONG-uri, bazat pe un eveniment sportiv. Organizat sub forma unei competitii de inot, evenimentul ofera cadrul in care persoane publice, companii, ONG-uri si persoane fizice au oportunitatea de a atrage sustinatori, sponsori si donatori pentru a sustine o cauza in care cred.

Alte articole