Primaria Slanic Moldova organizeaza in acest weekend (14 – 16 august) zilele orasului. Toate manifestarile se vor desfasura in parcul central al statiunii, in zona terenurilor de tenis.

Aici vor avea loc spectacolele si tot aici turistii si localnicii vor putea sa se infrupte cu mici, cârnati si alte produse culinare, mai mult sau mai putin traditionale. Intrarea va fi libera.

“La acest eveniment vor participa artisti consacrati ai muzicii usoare si populare românesti, dar si invitati speciali din Republica Moldova, a explicat Andrei Serban, primarul orasului. Multumesc tuturor agentilor economici care au sprijinit financiar si material primaria orasului nostru pentru succesul acestui minunat eveniment!”

Vineri, 14 august, in parcul central vor cânta Fuego, Ion Paladi, grupul “Stefan Voda”, sâmbata, Mandinga, Morris si Selfie, iar duminica, 16 august, Talisman, Aurel Moldoveanu si Geta Postolache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ