16 iulie 2024
ContrasensFrizerul care a prins jackpotul

Frizerul care a prins jackpotul

Într-o mișcare ce poate fi descrisă doar ca fiind la fel de surprinzătoare ca și culoarea neașteptată de pe care o prinde părul după o vizită la coafor, un frizer a fost numit vicepreședinte al autorității de reglementare a jocurilor de noroc din Romania.

Da, ați auzit bine, un frizer – nu un expert în strategii de joc sau un veteran al industriei cazinourilor, ci un maestru al foarfecilor și al periei.Cu o experiență anterioară în administrarea unui salon de înfrumusețare și consultanță în diverse domenii precum construcții și tehnologie, acesta a fost selectat pentru un rol în care par să se rotească banii și se toarnă jackpoturile.

Multe voci s-au ridicat pentru a-și exprima surpriza și uneori îngrijorarea față de această numire aparent bizara. Cu siguranță, când visezi la cineva care să supravegheze jocurile de noroc, nu te gândești la frizerul tău de încredere, gata să-ți șteargă transpirația de pe frunte cu o cârpă albă.

Dar să fim onești, cei mai mulți dintre noi nu ne așteptăm ca politica să fie simplă sau previzibilă. Și iată-ne, având acum un frizer în rol de vicepreședinte al unei autorități de reglementare a unui domeniu cu mare risc și responsabilitate.

Cu toate acestea, trebuie să ne întrebăm: ce calități aduce acest frizer în lumea jocurilor de noroc?

Pe baza aceleiași logici, Guvernul ar putea numi un bucătar ca șef al Autorității de Reglementare a Transportului Feroviar, nn fost jucător profesionist de șah ca director al Agenției Naționale de Securitate Cibernetică, un ghid montan ca director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor sau un designer de modă ca Ministru al Agriculturii.

Ah, nu! Ca ministru al agriculturii am avut un ginecolog!

Jocurile sunt făcute, rien ne va plus! Asta e politica…

spot_img

Alte titluri

spot_img

Ultimele știri