Zapada asternuta in ultimele zile le da batai de cap agentilor economici din Bacau. Agentii din cadrul Politiei Locale au luat Bacaul la pas si le-a pus in vedere celor care detin spatii comerciale sa-si curete zapada din fata magazinelor, cabinetelor medicale sau saloanelor de infrumusetare. Si ca sa se stie ca vorbesc serios, politistii au revenit la fata locului pentru a verifica daca cei avertizati si-au tinut promisiunea.

“Lucrez intr-un cabinet stomatologic si mare mi-a fost mirarea sa constat ca agentii locali erau atât de insistenti in ceea ce priveste curatarea trotuarului. Pâna ne-am mobilizat sa cumparam o lopata, a mai trecut ceva timp si iar au venit sa ne ia la rost. Le-am explicat ca ne-au luat pe nepregatite pentru ca in anii anteriori curatau firmele de deszapezire”, declara Corina Barbu

Miercuri dimineata, angajatii mai multor societati curatau de zor trotuarele. Printre ei, o angajata a unei case de schimb valutar, dadea constiincios la lopata.

PUBLICITATE

“Au venit cei de la Politia Locala peste noi si ne-au pus in vedere sa curatam zapada din dreptul unitatii. Cica s-au invatat bacauanii sa mearga pe asfalt curat! Asa ca, la nevoie iesim sa curatam zapada. Mai dificil o sa fie astazi (ieri, n.r.) ca meteorologii au anuntat ninsori pe parcursul intregii zile”, declara Silvia Mardare

Chiar daca reprezentantii societatilor comerciale ies la lopata de frica amenzilor, in cartierele Bacaului sunt in continuare trotuare necuratate, iar pietonii sunt obligati sa circule pe sosea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Cei care avem spatii comerciale in Pasajul revolutiei ce putem face cu zapada? Agentii PP sunt foarte insistenti dar strada e plina de zapada si in zona nu exista rigole cu spatii verzi. Nu putem decat sa depozitam zapada pe trotuar dar nu satisfacem exigentele domnilor agenti !
    Zonele din dreptul trecerilor de pietoni cine le deszapezeste domnilor de la PP?

  2. Când bunul simț lipseşte,amenzile sunt necesare. “Nu mica i-a fost mirarea Corinei când i s-a pus in vedere sa-şi curețe zăpada din “curte”.Dânsa aşteptă soarele,primăria,superman sau vreun miracol ca zăpada să dispară.E normal că a luat-o pe nepregătite si nu are lopată ca doar suntem in noiembrie!

  3. Eu am 20 m de gard cu respectvul trotuar (care nu-i al meu dar trebuie să-l curăț)…întrebarea e: unde să pun zăpada? Utilajele de deszăpezire au împins-o de pe stradă pe trotuar şi-au mai dat şi cu sare cu nisip, căci altfel poate aş fi băgat-o într-o micä grădiniță ce o am în curte şi unde mai plantez câte-o roşie…deci n-am cum să “sărez” solul. Nasol rău…oricum, văzând aglomerația maşinilor din Bacău eu cred că lumea ar mai trebui să le lase acasă măcar câteva zile până când reuşeşte primăria să mai care din grămezile de zăpada adunată. Altfel, va sta dimineața ca proasta-n trafic juma’ de oră clacxonând ca o descreierată încercând să-şi ducă loazele 200 de m până la şcoală

LĂSAȚI UN MESAJ