In Comanesti, Foundation Libra din Marea Britanie organizeaza in fiecare vara, timp de doua saptamâni, activitati de integrare a copiilor cu dizabilitati, copii rromi si elevi din invatamântul de masa, sub indrumarea doamnei Virginia Darley si a studentilor voluntari de la University of Chichester si University of Sarrey, precum si voluntarii Centrului Europe Direct Comanesti.

Parteneri in Proiectul Libra Foundation sunt: Europe Direct Comanesti, Primaria orasului Comanesti, Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 2 Comanesti, Asociatia Robert Cole, Casa Lumina, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Comanesti- Bacau.

Timp de doua saptamani, activitatile s-au desfasurat la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 2 Comanesti. Coordonatorii din partea CSEI Nr. 2 Comanesti au fost: insp. inv. special Oana Maria Droiman, dir. Teddi Constantin Acsente, prof. Cristina Taras, prof. Andreea Padurariu, prof. Stefania Volmer, prof. Ramona Cojocaru si prof. Liliana Banu. Vineri, 22 iulie 2016, finala Proiectului Libra la Comanesti a avut loc in Parcul Ghika ora 14.00, unde au participat alaturi de copiii implicati in proiect si reprezentanti ai comunitatii locale, partenerii proiectului, parintii si rudele copiilor.

PUBLICITATE

Elevii participanti la proiect au legat prietenii intre ei, s-au integrat fara dificultate in grupul de copii si au facut schimb de adrese si numere de telefon. Proiectul Libra Foundation a fost trecut si in Proiectul Judetean Scoala de Vara Comanesteana- editia a IV a, organizat de Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 2 Comanesti.

prof. Cristina Taras, coordonator proiect „Scoala de vara Comanesteana”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ