Intre 9 si 11 octombrie, Bacaul isi aniverseaza prima atestare documentara, de la 1408, când orașul apare menționat într-un privilegiu comercial acordat de domnitorul Alexandru cel Bun negustorilor din Lvov.

[wonderplugin_gallery id=”363″]

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Orasul e in reconstructie,se modernizeaza strazi,trotuare,primaria se implica inclusiv in evenimente culturale…..din pacate mai exista oameni optuzi care dau cu maciuca in tot ce se face bine doar pentru ca nu agreeaza primarul.Lasati omul sa termine ce are de terminat si nu ma improscati tot timpul cu noroi.

  • E “obtuz” nu “optuz”. E posibil sa iti dai seama ca esti tu “obtuz” nu altul. Prin Bacau mergi ca la tara. Oricum bacauanilor li se pregateste ceva, tot de catre PNL. Ni-l vor servi pe Ababei si vom fi iarasi subjugati intereselor de partid si mafiei politice.

 2. iancule, esti pe langa problemele reale ale bacaului.
  Tu nu vezi ca tot orasul e ca dupa razboi, iar stava e primar de 12 ani.
  Ce nu a avut timp sa faca toate aceste lucruri si pana acum?, ca ne-am saturat de cand promite ca orasul va arata bine.
  A furat el si apropiatii sai de nici nu mai stiu numarul de conturi si cati bani au in ele, cei din primaria bacau semneaza cu ochii dupa spagi receptiile la lucrarile orasului, de asta raman cratere si gropi peste tot dupa echipele de muncitori.
  Sa fie arestat stava si echipa lui de hoti si sa zica mersi ca nu am protestat in strada impotriva lui pana acum, iar el sta confortabil pe fotoliul de primar la biblioteca.
  E un om rau, razbunator, fals, las, lipsit de onoare, ca nu isi da demisia si nu a facut nimic fara sa ii iasa si lui ,,ceva consistent”, doar se stie deja ca este o chestiune de timp pana va fi din nou arestat..

 3. concluzie: domnu sorin iancu este un mare admirator a lui stavarake.
  pentru celalalt domn sorin: felicitarile mele,astept cu mare nerabdare ca dictatura stavarakiana sa se sfarseasca…desi are pile mari.in primul rand dumnealui nu e sau nu se crede compatibil cu arestul.apoi cand s-a compromis de ce domnu prefect nu l-a suspendat definitiv din functie cum a facut cu primarul de la onesti?imi miroase rau a ceva putred…

LĂSAȚI UN MESAJ