FOTO: Adi Hazu / Facebook

Zeci de camioane au strabatut Bacaul si se indreapta spre Bucuresti intr-o coloana care circula cu viteza redusa. Este vorba despre protestul firmelor de transport, care sunt nemultumite de valorile prea mari ale primelor de asigurare RCA.

FOTO: Codrin Rosu
FOTO: Codrin Rosu

FOTO: Mihai Candet‎
FOTO: Mihai Candet‎


VIDEO: Voinila Mihaela


VIDEO: Lory Suditu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Ca sa vezi!! Cat a fost ponta la guvernare n-a miscat niciun sindicat! Acum s-au trezit toti! De ce nu blocheaza sediile de partid. Faceti acolo proteste BAAA sindicate de doi bani! Sunteti platiti degeaba, aceleasi figuri si mecle de sindicalisti plini de afaceri si interese.

  2. Cineva trebuie sa se razvrateasca caci nimeni nu mai face nimic contra guvernantilor car nu stiu nimic altceva decat sa puna noi taxe accize si tot mai multe biruri.Bravo lor .Succes Soferi Bravo ssa va vreau.

  3. Domnul Costi, de ce spuneti ca sunt gunoaie? Dumneata nu ai mașină? Mergi cu bicicleta? Sau te pomenești ca îți convine prețul RCAului… Si eu am copil mic, dar nu mă deranjează protestul, ba din contră! La mai multe! Poate reușesc să schimbe ceva!

  4. Peste tot s-a protestat pe centurile oraselor, dar cum Bacaul nu are asa ceva (ce-i aia?) la noi s-a trecut prin oras. Aduce mult cu bancurile alea cu “your mama is so fat…”-> Bacaul e asa de sarac ca TIRurile protesteaza prin prin oras in lipsa centurii. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ