Doi cetateni care au incercat sa treaca prin apa Slanicului cu caruta trasa de doi cai au fost cat pe ce sa moara inecati, din cauza curentului puternic al apei.

“Ieri, angajații şi voluntarii de la SVSU Slănic-Moldova au salvat de la înec doi cetățeni din Slănic-Moldova şi caii acestora”, a scris primarul localitatii, Andrei Serban, pe pagina sa de Facebook.

“Aceştia s-au expus unui risc major, încercând să traverseze apele învolburate ale râului Slănic, în zona carierei de piatră.


Pe această cale le adresez tuturor rugămintea de a nu se expune la astfel de riscuri, care le pot pune viața în pericol.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. tolomaci din astia ar trebuie lasati sa fie dusi de apa…pacat de saracul cal ca nu are nicio vina…si si-a mai luat si bataie cred, ptr ca nu a fost indeajuns de “vrednic”..of of

LĂSAȚI UN MESAJ