Organizatorii celei de-a doua editii a zilelor Parcului Gheraiesti au ecologizat zona in care se va desfasura manifestatia intre 7 si 9 septembrie.

[wonderplugin_gallery id=”323″]

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Frumoase fotografii, dar de curatenia drumului de acces incepind de la piscina pe partea stanga pina la canal si dupa, cine se ocupa ? Dupa ce s-au curatat pomii nu mai vede nimeni din conducere deseurile depozitate pe spatiul dintre asfalt si calea ferata ? Daca este teren ,,fara stapin,, de ce nu se confisca pentru neintretinerea lui, pentru lipsa imprejmuirii ?
    Le recomand tinerilor sa – si faca foto linga aceste gramezi de gunoi deoarece ( sa nu fim modesti) acestea sunt poate si rezultatul parintilor si rudelor lor care au fost in mod civilizat la gratar ! Cum credeti ca ne simtim cei care vedem zi de zi acesta lipsa de educatie !

  2. Toti comentam ca ala face ala nu face .Bine ar fi sa dam toti dovada de respect fata de natura care ne inconjoara si sa nu asteptam sa vina cineva sa curete in urma. Felicitari tinerilor!

LĂSAȚI UN MESAJ