Podul de cale ferata care supratraversa Calea Republicii din Bacau a fost demolat in cadrul unei operatiuni care a ainceput in noaptea de vineri spre sambata.

Circulatia auto in zona a fost blocata, traficul fiind deviat. Lucratorii au inceput sa taie bucati din podul de fier, bucati care erau ridicate de o macara de mare tonaj.

Podul respectiv a fost folosit de firmele de pe platforma industriala Sud a Bacaului, insa, in 2004, in urma unui accident auto, podul a devenit de nefolosit.

PUBLICITATE

Calea ferata industriala care facea legatura intre gara si fabricile din zona a fost desfiintata acum trei ani, podul ramanand fara nici o utilitate.

Lucrarile de demolare a podului au bulversat traficul rutier in zona, varianta ocoloitoare pe strada Condorilor nefiind suficienta pentru preluarea intregului trafic.

[wonderplugin_gallery id=”49″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ