O imbinare de veselie si emotii pâna la lacrimi. In acest cadru s-a derulat inedita serbare de final de an a clasei a II-a E de la Scoala „Alexandru Ioan Cuza”, care a avut loc in spatiul non-formal si elegant de la Green Club, pe Calea Romanului.

Acolo s-au adunat absolventii prichindei, alaturi de parinti, bunici, fratiori si multi altii dragi lor, ca sa isi ia ramas bun, pentru câteva luni, de la scoala. Petrecerea a inceput cu ceea ce toata lumea credea ca va fi o serbare clasica.

Numai ca imediat a intervenit surpriza, când micutii au strigat catalogul parintilor, iar acestia s-au vazut in postura de juca rolul elevilor, supusi unui tir de intrebari venite din partea propriilor copii, ce le-au testat cunostintele intr-ale copilariei.

Intr-un final plin de amuzament, copiii si-au invitat apoi parintii pe ring, la dans, si le-au daruit flori.

„Am organizat acest eveniment sub motto-ul «Sa petrecem o zi cu parintii», pentru a scoate in evidenta rolul familiei. Este un eveniment pentru sufletul copiilor, care trebuie sa fie sustinuti permanent de cei dragi.

Am gândit serbarea ca pe o surpriza pentru parinti, care pentru o ora s-au transformat in elevi si au dat un test ca o recapitulare finala, iar cei care i-au examinat au fost propriii lor copii”, a spus invatatoarea Cornelia Istoc, cea care le indruma pasii spre cunoastere celor 33 de micuti pe care ii are in grija.

De mentionat ca majoritatea dintre ei sunt laureati ai concursurilor la diferite materii si au atins etapele nationale.

Acest lucru, dar si rezultatele bune si foarte bune la invatatura din programul scolar cotidian au fost rasplatite in cadrul unei festivitati, in care prichindeii au primit diplome personalizate si alte surprize. Intr-un final emotionant, copiii au inconjurat-o pe invatatoare, i-au cântat si i-au marturisit iubirea lor.

Cu totii au spus ca abia asteapta sa se reintâlneasca in clasa a III-a, nu inainte de a petrece o vacanta frumoasa in care se vor distra, dar vor si invata.

+ Album foto Facebook