Angajatii Companiei Regionale de Apa Bacau lucreaza la remedierea avariei de la conducta de apa care aprovizioneaza orasul din sursa Valea Uzului.

O avarie similara s-a produs in acelasi loc, in urma cu opt ani.

[wonderplugin_gallery id=”274″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

26 COMENTARII

 1. Este indamisibil ce se intampla in acest oras isi bate joc cei de la etyajul 3 si 4 nu ajunge apa deloc …………este strigator la cer….Bine ca stiu sa scumpeasca fara nicio rusine.Suntem de tot rasul cu asa speciaisti de doi lei….Sa va fie rusineeeeee!!!!!!!!!!

 2. eu in locul lui gaina mi-as da demisia sau mi-as da drumul pe conducta avariata. Acu sincer n-am nimic cu omul dar doamne doamne iti da un semn o data de doua ori ca sa iti dai demisia dar a treia oara iese urat. Ma refer ca in iarna a mai fost ceva de genul, acum iar dar a treia oara iese nasol. Domnul gaina … semne semne semne.

 3. Niste jeguri de oameni. Au luat bani din buget pentru modernizarea instalatiilor, acum i-au bani pentru repararea lor. Sunt pur si simplu de o nesimtire crasa. Platim din ce in ce mai mult si nici macar nu beneficiem de o calitate a serviciilor si a apei pe masura, pai na, cum ar mai putea ei sa-si faca case fara astfel de interventii de “modernizere si reparare”.

 4. Cerem demisia intregii echipe de la conducerea Bacaului:a primarului ciorditor, Stavarache,a lui Dragos Benea ca sta degeaba in acel scaun de ani de zile nestingherit,de parca ar fi o mare valoare a Bacaului si a conducerii CRAB.Jos cu toti nemernicii!Altminteri vom asista la o distrugere sigura a ceea ce a mai ramas din acest oras.

 5. Putem sa-l injuram pe Gaina asta…pana nu mai putem!In nesimtirea lui tot ce vrea” muschiul” lui va face!Traim intr-o tara plina de CORUPTI si HOTI!Sa ne inpacam cu gandul ca la alegeri o sa deschidem ochii larg si sa votam cu capul…!

 6. credeti ca doar gaina este vinovat. El este doar un pion care inca nu a fost mancat. Putintica rabdare ca vor cadea ca potarnichele de la primar pana la portar

 7. Demisia Gaina , daca nu vom iesii noi in strada sa va demitem. Cum e posibil dupa atatia banii bagati din fondurile europene si banii Primariei in proiectul Valea Uzului intr-o jumatate de an sa se sparga o conducta de doua ori. RUSINE DEMISIA GAINA.

 8. HOTILOR!!!!!!! STITI NUMAI SA NE JEFUITI SI SA NE MINTITI

  SA VENITI IAR CU MILOAGA SA VA VOTAM, IMBECILILOR,,,,

  CAND VOM AVEA APA???????????

 9. demisia gaina/a 3 oara in cateva luni stam fara apa/stau pe bucovinei si de ieri dimineata 29.05 nu avem gram de apa/daca traia ceausescu ai baga in puscarie si pe stavarache si pe gaina/era demis si primu secretar sigur/e rusine/adica tot orasul sta in captarea de apa de la valea uzului?cum e posibil acest lucru/doamne fereste de o calamitate naturala /doamne fereste acuma de un incendiu mai mare

 10. Dir.tehnic Radulescu spunea ieri “‘ ca avaria s-a produs din cauza unor alunecari de teren “”,dragi locuitori ai Bc.-lui vedeti vreo alunecare de teren ? Terenul este camp deschis,iar daca avaria s-a produs pe data de 29.05,orele 3-4,00,au trecut aproapae 36 de ore,dece nu se lucreaza la lumina reflectoarelor in 3 schimburi ? In acelasi loc s-a mai produs o avarie acum 8 ani- HALAL SPECIALISTI- cred ca in orasul nostru mai sunt conducte montat acum 50 de ani si nu mai au avarii la ele.
  MULTUMIM PTR.APA MURDARA PE CARE NE-O FRUNIZATI IN ACESTE ZILE SI PTR>PRETUL MC.DE APA. Sunteti cei mai BUNI.

 11. Nici acuma n-avem apa:(halal!e o ora inaintata si nu e strop de apa!stau la etajul 3 pe strada Tipografilor!Ceeee e cu voi nesimtitilor?Cand dati drumul la apa?

 12. Imi cer scuze pentru disconfortul creat conducerii CRAB de ai deranja in week end.
  Cred ca pana duminica dimineata nu ne va deranja lipsa apei mai ales celor de la etajele superioare.
  Propun un premiu si o majorare de salariu celor din conducerea CRAB si a celor din Primaria Bacau.pentru calitatea serviciilor de apa-canal.
  Ne spun ca mai trebuie 35 milioane de euro pentru reabilitarea celor cca 20 km de conducta. O nimica toata, doar e o autostrada subterana. Cred ca o dublare a pretului apei e bine venita.

LĂSAȚI UN MESAJ