Celebrul artist sarb Goran Bregovici a sustinut, sambata seara, un concert in Centrul Bacaului, impreuna cu o parte a formatiei sale Weddings and Funerals Orchestra.

[wonderplugin_gallery id=”364″]

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Pai, ce e greu sa aduci cu banii orasului pe cineva?
  Trebuia sa-i multumim daca il aducea pe banii proprii!
  sorin iancu esti unul din lingaii ‘mnealui, va sa zica.
  Sigur ca stavarakienii se pun in genunchi in biserici la principalele liturghii, ca sa faca impresia ca au frica de Dumnezeu si organizeaza concerte tot in scop electoral bineinteles.

 2. Chiar nu se poate nimic fără discuţii despre politică, domilor?.
  Nu are importanţă cine l-a adus, ci faptul că am avut o seara minunată şi ne-am bucurat.
  Pune mult suflet în muzica lui şi de departe este un muzician experimentat.

 3. Ba, voi sunteti prosti la cap? Voi vorbiti despre Stavarache, in loc sa va fi bucurat ca un asemenea spectacol a existat in Bacau? Creierul are mai multe celule, una poate fi destinata lui Stavarache, dar restul pot aprecia o mujzica de calitate exact in curte la tine… Zi si eu…

 4. fara violenta fratilor…
  sunt sigur ca daca nu erau in situatia aceasta stavarake si cu slujbasii lui nu aduceau pe bregovic, pentru “zic si eu ceva” ai auzit de tehnica spalarii creierului?e simplu sa distragi atentia naivilor de la marile probleme cu un astfel de concert,theaterstock si alte alea alea. mai ganditi-va!
  oricum Dumnezeu nu bate cu parul… ploaia de azi a cam stricat show-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ