FOTO: Cristina Ojog‎ / Facebook

Un camion incarcat cu fier vechi s-a rasturnat, in aceasta dupa-amiaza, in sensul giratoriu de la capatul strazii Stefan cel Mare, in apropiere de Podul cu lanturi.

La volanul camionului se afla un barbat de 52 de ani. Acesta transporta o piesa din metal, de mari dimensiuni, insa incarcatura nu era asigurata.

PUBLICITATE

https://www.desteptarea.ro/foto-camion-rasturnat-in-sensul-giratoriu-de-pe-strada-stefan-cel-mare/

video: Ionut Katalin

Posted by Desteptarea de Bacau on Friday, June 17, 2016

In urma accidentului, nu s-au inregistrat victime omenesti, insa doua autoturisme au fost avariate usor. La fata locului au ajuns politistii de la Rutiera care il vor sanctiona pe sofer.

[wonderplugin_gallery id=”598″]

FOTO: Puiu Savastre, Stefan Vârlan, Ionut Alex, Madalin Lotcu

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Nu e singurul camion care se răstoarnă in această intersecție, iar vina ce-a mai mare o au proștii din administrația locală și poliție care au aprobat staționarea taxiurilor in sensul giratoriu, ce face dificilă luarea curbei de către șoferii de pe mașinile mari, camioane cu remorcă, tiruri, etc…….DAR CINE SĂ VADĂ ASTA???

LĂSAȚI UN MESAJ