Avaria produsa pe condicta de apa care alimenteaza orasul a adus Bacaul din nou in Evul Mediu.

Oamenii cauta sa faca rost de apa de la cele cateva izvoare ramase si injura printre dinti pe cei care ii lasa de cateva ori pe an fara apa.

Avaria s-a produs azi-dimineata, in apropiere de Valea Budului iar Compania de Apa Bacau a anuntat ca va livra apa dupa un program, insa nu a anuntat si programul.

PUBLICITATE

Vom reveni cu amanunte.

[wonderplugin_gallery id=”273″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. aa,pai ne apucam sa sapam niste fantani ca la tara daca e vorba de asa!avarii dintr-astea vor mai fi cu siguranta.tevi vechi de mai bine de un sfert de secol?da,nu s-a ajuns cu modernizarea chiar peste tot dar bani multi de la populatie au luat repejor!unde s-au dus acei bani?de ce totul merge greu si dureaza secole intregi ca sa se faca ceva ca lumea in tara asta?

LĂSAȚI UN MESAJ