FOTO: Bia Ioana / Facebook

Un motociclist a ajuns la spital, in aceasta seara, dupa ce a fost accidentat de un autoturism pe Calea Marasesti, din Bacau, in zona cunoscuta sub numele de “La Ciupercute”, langa Policlinica Veche.

Un tânar de 31 de ani, care se deplasa cu motocicleta pe Calea Marasesti, din Bacau, in apropiere de „Ciupercute” a intrat in partea lateral-spate a unui autoturism.

In urma impactului, motociclistul a fost ranit si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale si investigatii amanuntite.

PUBLICITATE

Politistii de la Circulatie continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs evenimentul rutier.

FOTO: Adytzelu / Facebook
FOTO: Adytzelu / Facebook
FOTO: Nicolae Munteanu / Facebook
FOTO: Nicolae Munteanu / Facebook

Un accident cu un motor si o mașină în fața la politica veche

Posted by Pavel Cosa on Tuesday, August 9, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

    • Si eu bănuiesc ca proastele nu au voie sa obțină permis de conducere. Daca era pe fondul vitezei,nu cred ca motociclistul era ok dupa impact

LĂSAȚI UN MESAJ