15 iulie 2024
SportFotbal/Zeul rezultatului - singurul idol al antrenorilor

Fotbal/Zeul rezultatului – singurul idol al antrenorilor

FCM Bacau a facut un meci foarte bun pe Stadionul Cotroceni, reusind sa domine una dintre formatiile cele mai bune din Divizia A, FC National. Scorul partidei a fost, insa, 1-0 pentru gazde, prin golul marcat in min. 12 de M. Oprea. A fost un gol care nici macar n-a fost dat dintr-o situatie de gol. Nu stim ce meci au vazut la stadion sau pe micile ecrane cronicarii de la ziarele centrale sau de la televiziunile din Bucuresti. Cert este ca FC National a avut in tot meciul doar trei ocazii de gol (dintre care doua in primul minut), iar FCM Bacau a avut opt ocazii. Dupa meci, unghiuri diferite de vedere ale celor doi antrenori: Cristi Popovici a spus ca National a meritat victoria, in timp ce Roberto Landi a declarat ca oaspetii meritau cu prisosinta un egal. De ce astfel?

&#8222Apararea face parte din joc”&#8222Daca FC National a invins, iar arbitrajul nu a influentat rezultatul final, inseamna ca ei au fost mai buni”, a fost punctul de vedere al lui Cristi Popovici. &#8222Apararea face parte din jocul de fotbal. La fel si norocul sau ghinionul. Cine are suficienta putere, le forteaza. Uneori este mai important sau mai eficient sa te aperi, decat sa ataci. Ceea ce conteaza este sa-ti indeplinesti obiectivul final &#8211 punctele puse in joc” – a detaliat tehnicianul bacauan. &#8222As fi ridicol sa ma laud cu ocazii de gol, cand de fapt am plecat de la Bucuresti cu mana goala” – a punctat Popovici. Am adauga noi, urmand rationamentul antrenorului galben-albastrilor, pe Roberto Landi nu-l durea gura sa-i laude pe adversari, odata ce s-a vazut cu sacii in caruta. In plus, cine stie mai bine decat FCM Bacau cat de importanta este apararea?

Timisoara &#8211 puternica, dar de invins

Meciul Poli Timisoara &#8211 Poli Iasi i-a oferit lui Cristi Popovici o imagine fidela a potentialului pe care il are adversara de vineri, 12 august, a Taurilor Furiosi. El a analizat: &#8222Au castigat lejer, cu 3-0, fara sa mai forteze dupa pauza. Este o echipa cu jucatori buni si cu compartimente bine legate. O formatie puternica dar, ca toate echipele din Romania, o echipa pe care o putem invinge”. Pentru cei care nu stiu, le amintim ca Olaroiu nu va putea beneficia de serviciile lui G. Coman &#8211 eliminat in partidai cu Iasiul. Am mai spune ca vedetismul afisat de timisoreni ar putea fi principalul lor dusman, nu numai la Bacau. Multi au venit aici cu nasul pe sus si au plecat cu capul… plecat.Scris de Peter KELMANNspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri