Desi aflata cu un picior in prapastie, Sport Club Bacau continua sa joace fotbal. Si, lucru la fel de important, continua sa o faca bine. Chiar daca jucatorii sunt neplatiti de jumatate de an si nu au garantia ca vor mai vedea vreun ban pentru munca lor sau ca echipa lor va ramâne in viata! Sâmbata, in primul amical al verii, bacauanii lui Cristi Popovici au surclasat cu 4-1 pe Foresta Suceava (fosta Rapid CFR).

Desi adversarii s-au prezentat pe “Letea” cu o garnitura din care fac parte “veteranii” Daniel Balan si Semeghin si nou venitii M. Matei, B. Rusu, Cainari sau Avram, Sport Club s-a impus cu un categoric 4-1. Sucevenii au deschis scorul in min. 10, prin Rusu, insa bacauanii au basculat rezultatul gratie golurilor marcate de Grumezescu (’30), Nemteanu (’34), Corban (’55) si Ignea (’82).

SC Bacau a evoluat in formula: Ureche (Tintea, Baiceanu)-Mihalachioae (Faidis), Ursu (Belecciu), Burca (Masella), Druga (Ciubotaru)- Corban (Oancea), Adascalitei (Preda), Dumitriu (Dima), Gheorghiu (Sahru)- Grumezescu (Tatar), Nemteanu (Ignea). De notat ca in partea secunda, bacauanii au utilizat preponderent jucatori nascuti in 1997, ’98 sau chiar ’99. Macar din acest punct de vedere, putem spune ca viitorul suna bine.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bravo baietilor in frunte cu Popovici si staff- ul lui ! Acesti baieti desi joaca si se antreneaza ” cu burta goala ” , cu datorii peste tot , au dat dovada de CARACTER ! BRAVO !

LĂSAȚI UN MESAJ