Sport Club Bacau isi continua seria de jocuri-test cu ocazia cantonamentului de la Baile Felix.

Invinsa cu 4-1 de Olimpia Satu-Mare si cu 2-1 de FC Bihor, divizionara B bacauana va sustine astazi un nou amical. Dar nu cu CS Osorhei, asa cums era programat initial, ci cu o alta echipa din Liga a lll-a, National Sebis.

“Cei de la Osorhei ne propusesera sa jucam joi cu ei, dar am refuzat. Ar fi insemnat sa ne incarcam programul prea mult, in conditiile in care miercuri evoluam la Debrecen, in Ungaria, iar vineri sustinem revansa cu Olimpia”, a declarat antrenorul Sport Clubului”, Viorel Tanase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Puteti lua cati fundasi centrali vreti. Problema e sistemul de joc. La 1-4-2-3-1, mai trebuie inca un mijlocas la inchidere experimentat (pe langa Intuneric). Chiar si asa, si prin posturile invecinate, nu se va putea intra pentru locurile 1-6. Acest sistem este pentru mari echipe si jucatori polivalenti si de foarte mare valoare. Daca se va persevera pe 1-4-2-3-1, vom juca pentru 6-13. 1-4-4-2 e sfant. Nu permite multa miscare adversarului si poate specula orice greseala a acestuia. Daca faceti misto de fotbal, va face si el misto de voi.

LĂSAȚI UN MESAJ