Campioana judetului la fotbal, Sport Club II va fi exclusa din campionatul Ligii a IV-a.

Luni, gruparea infiintata de Primaria Bacau a trimis o instiintare catre AJF Bacau conform careia a decis sa se retraga din campionat.

Actul respectiv constituia, de fapt, o stratagema prin care Sport Club II viza neprezentarea la meciul de ieri, din faza inaugurala a Cupei României, contra Ceahlaului II.

PUBLICITATE

In felul acesta echipa lui Jâmbu si Toma dorea sa scape de povara financiara a unui joc, care ar fi presupus cheltuieli de organizare.

Ulterior, bacauanii au revenit asupra deciziei, anuntând AJF ca doresc sa continue la nivel de Liga a IV-a, al carei campionat va incepe in a doua jumatate a lunii august.

Numai ca, prin eludarea meciului de Cupa cu Ceahlaul II, Sport Club II Bacau a ajuns la a doua neprezentare, dupa cea de la “barajul” pentru promovarea in esalonul 3.

In aceste conditii, Comisia de Disciplina a FRF va hotari, mai mult ca sigur, excluderea celor de la Sport Club II din campionatul Ligii a IV-a, singura alternativa pentru echipa bacauana fiind inscrierea in Liga a V-a.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. daca este echipa lui jambu sa aduca el bani de acasa,sa nu foloseasca banii publici pentru o echipa de betivi.jambule va sosi si ziua aceea cand va trebui sa dai socoteala pentru banii furati!!!!

  2. Pacat de Gabi Bojescu, care este un baiat OK. Sper ca nu gresesc, dar pe Sport Club tot Boji a promovat-o in 2010 si, drept recompensa a fost dat afara de Goian si de Stavarache ca sa i se faca loc “marelui” Ciprian Panait, omul primarului. Totu se duce de ripa in Bacau, nu doar fotbalul. Si se vede “minuta de aur” a lu Stava

  3. Distrugatorii sportului sunt pnl-istii lui Romica Stavarache si ai lui cumetri de toate gradele. Mai concret, o gashca de hoti. De aici incolo Bacaului ii vor trebui vreo 15-20 de ani sa repare ce au stricat acesti nemernici, care (sigur) nu vor da socoteala .

  4. Da..gabi bojescu baiat crescut in curtea FCM BACAU. Alt aluat..dar jambu…??? La sala sportului ai scapat ultima data de suporteri dar tura viitoare nu mai scapi..da da uratule .eram acolo cand s.a luat olandezu de tine sa vz ceara socoteala cum de aveti tupeu sa va afisati prin oras cu primarul vostru puscarias…

  5. Era timpul si cazul .
    Nu am nimic a reprosa fotbalistilor sau lui G.Bojescu ci nemernicilor “de pe langa”, consumatorii fraudulosi al banului public.

LĂSAȚI UN MESAJ