Nou promovata in liga secunda Sport Club Bacau rasufla usurata: bine ca FRF nu a expediat-o in Seria B2! Daca ar fi fost repartizata in seria vestica a campionatului cadet, Sport Clubul ar fi avut ca adversara, printre altele, pe Olimpia Satu-Mare.

Iar satmarenii nu prea stiu de gluma! Dovada sta faptul ca intr-un joc de verificare disputat miercuri dupa-amiaza, in comuna Paleu (judetul Bihor), Olimpia a surclasat cu scorul de 4-1 Sport Clubul pregatit de Viorel Tanase. Pentru echipa antrenata de Tiberiu Csik au punctat Bujor si Dragos (3 – unul din penalty), in timp ce bacauanii au marcat goluls de onoare prin Majer, care a transformat o lovitura de la 11 metri cu cinci minute inainte de final.

Viorel Tanase a inceput meciul cu Olimpia folosind urmatoarea garnitura: Petrariu, Mihalachioaie, Adascalitei, Lozneanu, Sascau – Intuneric, Strugraiu- D. Husein, Cl. Tudor, Miron – B. Ungureanu. Au mai intrat pe parcurs: Stirbu, Majer, Schiopu, Dumitriu, Predoiu, Luncanu, Blanaru, B. Rusu si Hurdubei. Sâmbata, SC-ul va sustine urmatorul joc de verificare din cadrul cantonamentului pe care-l efecueaza la Baile Felix, intâlnind pe FC Bihor, la Oradea. Saptamâna viitoare, bacauanii vor sustine alte trei jocuri-test: pe 20 august cu CS Osorhei, pe 21 cu Debrecen, in Ungaria, iar pe 23, revansa cu Olimpia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ