Ce fac arbitrii bacauani la final de sezon? Inainte de toate, demonstreaza ca stiu, la rândul lor, sa joace fotbal. Si inca bine! Apoi, la un pahar cu vin, isi deapana amintirile de peste an. Fara sa fie prinsi in ofsaid sau sa vada cartonasul rosu!

Sâmbata, Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau a organizat intâlnirea de final de an a arbitrilor din subordine. Dupa un “triunghiular” desfasurat pe sinteticul de la Baza Sportiva Aerostar si câstigat de selectionata arbitrilor din Bacau in detrimentul celor din Onesti si Moinesti, toti “fluierasii” au fost invitati la un local din oras, unde voia buna a fost la ea acasa.

Invitati de onoare au fost decanii de vârsta ai fotbalului bacauan, Corneliu Costinescu si Nicolae Vatafu, care au opinat ca astfel reuniuni ar trebui organizate mai des. “Vom incerca sa permanentizam acest gen de actiuni. Oricum, intâlnirea de final de an va deveni nelipsita”, a declarat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava, care si-a mainfestat satisfactia referitoare la prezenta neobisnuit de mare:

“Este o bucurie sa vad ca majoritatea au raspuns prezent la invitatia noastra”. Cu prilejul intâlnirii desfasurate sâmbata, Comisia Judeteana de Arbitri din cadrul AJF prezidata de Costel Manase i-a premiat pe laureatii anului 2015. Cel mai bun arbitru a fost desemnat Marian Hanga, brigada laureatilor fiind completata cu asistentii Florin Dascalu si Ionut Ailoaie.

Totodata, forul condus de Cristi Sava a oferit premii speciale celor doi arbitri bacauani promovati in 2015, Alexandra Apostu (ajunsa pe lista FIFA) si Bogdan Duta (trecut in corpul divizionarilor B), dar si presedintelui Comisiei de Disciplina, Ion Chelariu. Inceputa, asa cum aminteam, cu un “triungiular” de fotbal, intâlnirea de final de an s-a incheiat cu o hora in toata regula, ceea ce ne arata ca arbitrii bacauani stau bine atât cu buna dispozitie, cât si cu rezistenta fizica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ