Confirm tragerii la sorti desfasurate vineri la prinz, la sediul FRF, in “saisprezecimile” Cupei Rominiei la fotbal, Sport Club Bacau o va intilni pe CSU Craiova. Confruntarea se va desfasura in mansa unica, pe stadionul “Letea”, pe 22, 23 sau 24 septembrie.

Ramasi fara antrenorul Sorin Cirtu, care a parasit echipa in urma cu citeva zile, craiovenii ocupa locul 9 in Liga I. Ultimul meci oficial intre o echipa din Bacau (FCM) si una din Craiova (Universitatea) a avut loc in Liga I, in urma cu zece ani.

Pe 30 aprilie 2005, pe “Municipal”, FCM Bacau- Universitatea Craiova se incheia la egalitate, 1-1, la finalul sezonului oltenii retrogradind in B. Interesant este ca pe atunci, FCM Bacau era pregatita de actualul antrenor al Sport Clubului, Cristi Popovici.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ