Ligile inferioare ale judetului au intrat in vacanta, insa fotbalul jucat la acest nivel continua. Cu tot felul de turnee de vacanta, menite sa tina in priza echipele existente si sa dea un imbold celor care intentioneaza sa inttre in circuitul competitional al Ligii a V-a.

O astfel de competitie a fost Cupa “Letea Veche”, desfasurata la finalul saptamânii trecute, in localitatea bacauana cu acelasi nume.

Câstigatoare a fost Rusi-Ciutea, care, dupa ce a trecut cu 5-2 de gazdele de la Letea Veche, a invins-o in finala cu 4-2 pe Biruinta Bacau.

PUBLICITATE

In finala mica, Holt, care cedase cu 4-0 semifinala jucata compania Biruintei, s-a impus cu un categoric 5-0 impotriva celor de la Letea-Veche.

“A fost o competitie de bun augur, pe care intentionam sa o permanentizam. Vreau sa subliniez sprijinul Primariei Letea Veche si a sponsorilor SC Tartar, Balta Albastra, II Barcan Nicoleta si SC Misab”, a declarat organizatorul Florin Lacatusu, care, in acest weekend va pune pe picioare o cupa asemanatoare.

Este vorba de Cupa “Balta Albastra”, care va reuni la start Rusi-Ciutea, AS Nicolae Balcescu, Vointa Gârleni si o grupare din judetul Neamt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ