Goalkeeper-ul in vârsta de 20 ani a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Voluntari, Sport Club Bacau urmând sa incaseze 25% din suma unui eventual viitor transfer

Portarul Sport Clubului, Razvan Petrariu s-a transferat la FC Voluntari. Tranzactia, materializata saptamâna trecuta, atunci când “Petra” a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea ilfoveana, are darul de a-i multumi pe toti cei implicati.

La 20 de ani pe care i-a implinit in martie, Petrariu face, astfel, pasul catre Liga I. Nou promovata isi asigura serviciile unui portar de viitor, care a cochetat cu loturile nationale de juniori, in timp ce Sport Club va primi 25% din suma unui eventual viitor transfer.

PUBLICITATE

“Era sansa lui Petrariu, iar noi nu ne puteam opune. Speram sa-si continue ascensiunea deoarece este un portar cu multe calitati”, a declarat presedintele SC Bacau, Cristi Ciocoiu.

“Mi se implineste un vis, acela de a juca in prima liga. Asteptam mai demult sa fac acest pas. Inca din iarna, ii mitraliam pe conducatorii si antrenorii Sport Clubului cu intrebari legate de eventuale oferte. Ma bucur ca am facut acest pas, iar de acum, totul depinde numai de mine: de cum ma voi pregati si de cum ma voi adapta”, a afirmat Petrariu, care astazi se va muta in Centrul Rezidential Cosmopolis, de lânga Bucuresti.

Miercuri, portarul crescut la FCM Bacau si lansat la Sport Club, dupa o paranteza petrecuta la CSM Moinesti, isi va incepe pregatirile cu noua echipa, FC Voluntari. “Practic, nici nu am avut vacanta, insa asta chiar ca nu-i nicio problema. Voi avea timp si de vacante si de excursii. Deocamdata, ard de nerabdare sa iau contact cu noii mei colegi”, a marturisit Razvan Petrariu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dati-i pe toti sa puteti lua si ceva bani… Cand ati avut bani mai mult ca orice echipa ce a promovat in liga 1, v-ati batut joc de ei. Sau nu, cine stie, i-ati bagat in campania electorala a demagogului Joha & co, i-ati bagat in afaceri personale, iar bacauanii s-au uitat ca fraierii la meciurile geniului Tase….

LĂSAȚI UN MESAJ