Ultimele zile de vacanta pentru nou promovata in liga secunda, Sport Club Bacau. Având in vedere ca startul campionatului se va da pe 7 septembrie, echipa antrenata de Viorel Tanase isi va relua pregatirile la inceputul saptamânii viitoare, pe data de 15 iulie. “Avem la dispozitie sapte saptamâni de pregatire. In cazul in care data inceperii campionatului ar fi fost devansata, ne-am fi reunit si noi cu o saptamâna mai devreme”, a declarat Tase, care va fi prezentat oficial joi, la ora 11.00.

Contracte pe 3 ani

Inlocuitorul lui Marius Baciu, Viorel Tanase nu este singura noutate a Sport Clubului. In aceasta vara, gruparea prezidata de Liviu Goian si-a asigurat serviciile a trei fosti jucatori de la FCM Bacau: stoperul Andrei Lozneanu (ultima data la FC Botosani), fundasul lateral Ionel Mihalachioaie si atacantul Catalin Curiliuc, care au evoluat in sezonul precedent la CSMS Iasi. Toti cei trei ex-“galben-albastri” au semnat contracte care-i leaga de Sport Club pe o durata de trei ani.

Continua cautarile

Pe lânga Lozneanu, Mihalachioaie si Curiliuc, Sport Club intentioneaza sa mai aduca cel putin trei fotbalisti in perioada imediat urmatoare. Clubul bacauan s-a inteles si pentru inregimentarea lui Burca (Aerostar) si trateaza cu Astra Giurgiu aducerea a doi jucatori cu profil ofensiv. Totodata, “galben-albastrii” se afla in cautarea unui coordonator de joc, dar monitorizeaza si un mijlocas la inchidere legitimat la o echipa de prima liga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ