Revelatia startului de sezon al Ligii l este nou promovata FC Botosani. Cu fostul antrenor al FCM Bacau, Cristi Popovici pe banca si cu cinci ex-“galben-albastri” in lot (Marius Croitoru, Ursu, Taban, Ionut Matei si Marian Tanasa), botosanenii au la activ nu mai putin de trei victorii externe!

Ultima, realizata vineri, in debutul rundei a cincea, pe terenul liderei momentului, FC Timisoara. FC Botosani s-a impus la Timisoara cu scorul de 1-0 gratie golului marcat de Tincu in min. 17 si a urcat pe locul 2, in spatele Astrei, invingatoare cu 3-1 la Târgu-Jiu, contra Pandurilor.

Celelalte rezultate: Corona Brasov – Dinamo 1-1, Steaua – CFR Cluj 3-0, Otelul – FC Brasov 1-0, Petrolul – Ceahlaul 1-1, Viitorul – Gaz Metan 0-0.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ