Kinetoterapeutul bacauan a respins oferta tentanta a vice-campioanei României

S-au dus vremurile in care Bacaul furniza fotbalisti “granzilor” României. Va mai amintiti? Narcis Raducan, Ciocoiu, Andrei Cristea, Lovin, Baciu si Goian la Steaua, Scânteie si Vladut Munteanu la Dinamo sau Badoi la Rapid, ca sa facem un tur succint al ultimului sfert de veac. Ce am fost si ce am ajuns! In ziua de azi, când Razvan Petrariu e transferat la nou promovata FC Voluntari, titlul stirii e scris cu litere cât mânerul de la umbrela. Si totusi, fotbalul bacauan continua sa fie in atentia “granzilor”.

Ce-i drept, nu datorita jucatorilor! Oferta verii l-a avut in centrul atentiei pe kinetoterapeutul Sport Clubului, Costi Sdrobis. Considerat unul dintre cei mai valorosi kinetoterapeuti ai tarii, “discipolul doctorului Teofil Bora” a fost curtat intens de vice-campioana României, ASA Târgu-Mures. Sdrobis a fost contactat mai intâi de “secundul” târg-muresenilor, Valeriu Bordeanu, pe care l-a avut ca pacient in perioada FCM Bacau.

PUBLICITATE

Refuzul kinetoterapeutului bacauan nu i-a descurajat pe ardeleni. Luni dupa-amiaza, Sdrobis a fost sunat din nou. De data aceasta, de antrenorul ASA-ului, Dan Petrescu. Care a detaliat atractivitatea si avantajele contractului.

Super-Dan a primit, insa, acelasi raspuns: “Multumesc, dar nu, multumesc. Ramân in Bacau”. Chestionat de “Desteptarea”, Costi Sdrobis a motivat in felul urmator refuzul sau: “Sincer sa fiu, am fost foarte flatat de atentia care mi s-a acordat de catre ASA si de catre domnul Dan Petrescu. O astfel de solicitare te face sa te simti apreciat si-ti arata in mod direct ca munca ta este foarte respectata. Sincer, nu mi-a fost usor sa declin oferta, insa ma tin in loc familia, cabinetul pe care mi l-am deschis aici si orasul. Nu ma vad in alta parte decât in Bacau”.

Adica in orasul in care Costi Sdrobis spera sa lucreze, la un moment dat, cu un nou nou Narcis Raducan, un nou Ciocoiu, un nou Andrei Cristea…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Un adevarat profesionist. Pacat ca la nivel sportiv si nu numai sportiv, Bacaul se poate lauda din ce in ce mai putin cu astfel de oameni. Respect Costi Sdrobis!

  2. BRAVOOO,,,,DL COSTI ma bucur ca a-ti ramas la clubul pe care eu il iubesc si sper ca si cu ajutorul DV, sa ajungem iara-si acolo sus sa ne duielam cu echipele din liga 1 cum faceam pe vremea lui DL Ciocoiu, Raducan, si Andrei Ceistea,,,,succes in meseria DV ,,,

LĂSAȚI UN MESAJ