Steaua isi continua cursa spre grupele Ligii Campionilor. Dupa ce a trecut lejer, cu o dubla victorie, de Vardar Skopje, Steaua intâlneste in turul al treilea a Ligii un obstacol mult mai dificil: Dinamo Tbilisi. Prima mansa este programata marti, la Tbilisi, returul urmând sa se desfasoare peste o saptamâna, in România.

Cu Dusan Uhrin junior pe banca si cu Dvali, Xisco, Merabasvili sau Ustaritz in teren, campioana Georgiei se prezinta ca un adversar redutabil, in ciuda faptului ca va incepe competitia interna de-abia pe 11 august. Stelistii i-au recuperat pe Tanase si Chiriches (ambii menajati in returul de la Skopje), pentru stoperul in vârsta de 23 de ani, meciul de la Tbilisi putând fi printre ultimele in tricoul ros-albastru, in conditiile in care AS Roma insista pentru transferul sau.

“Dinamo Tbilisi este o echipa asezata, care se apara foarte bine si aplica la fel de bine contraatacul”, a declarat antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, care avea un singur dubiu in privinta “unspezecelui” de start: Piovaccari sau Nikoic?

PUBLICITATE

Autorul unei prestatii foarte bune la Skopje, italianul nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica, in timp ce “vârful” sârb pacatuieste prin faptul ca nu traverseaza cea mai buna forma sportiva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ