Cadere de cortina peste campionatul Ligii a V-a, care a consemnat promovarea in esalonul patru a echipelor Viva Activ Buhusi si Soimii Racaciuni.

In ceea ce priveste formatia buhuseana, aceasta a reusit un record demn de invidiat: a câstigat toate partidele din campionat. Totusi, Viva Activ era sa se incece la mal. In ultima etapa, programata in week-end, Viva a fost condusa la Cotofanesti, de Speranta pâna in minutul 70, cu scorul de 3-0! Cu toate acestea, oaspetii au reusit o noua victorie.

Profitând de caderea fizica a gazdelor, buhusenii au inscris nu mai putin de patru goluri in ultimele 20 de minute, impunându-se cu un neverosimil 4-3. surprinzatoare si infrângerea celei de-a treia forte a campionatului, Biruinta Bacau, care a clacat in deplasarea de la Buciumi.

PUBLICITATE

Iata rezultatele complete ale ultimei etape din campionatul Ligii a V-a: Viitorul Urechesti- L. Margineni 0-3 (neprezentare), Speranta Cotofanesti- Viva Activ Buhusi 3-4, Recolta Urechesti- Soimii Racaciuni 0-3 (neprezentare), Stejarul Buciumi- Biruinta Bacau 2-1, AS Mânastirea Casin- Aripile Cleja 6-3.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ