Aparitii noi pe scena ligii a cincea de fotbal bacauane. Printre acestea, Soimii Traian, grupare care spera ca, in maximum trei ani, sa-si ia zborul spre Liga a lV-a.

Infiintata in aceasta vara, echipa ii are in componenta, printre altii, pe fundasul stânga Alexandru Mardare, fratele stoperului de la Rapid Bucuresti.

“Am alcatuit un lot destul de competitiv, format din localnici si din fostii jucatori de la Letea Veche”, a declarat antrenorul Sebi Pauceanu, care beneficiaza de inreg sprijinul oferit de autoritatile din Traian: “Fara ajutorul primarului Sorin Ghergheluca si a lui Marius Sechel nu am fi putut pune pe picioare aceasta echipa”. In lipsa unui teren adecvat in comuna, Soimii Traian va disputa meciurile de acasa din sezonul 2013-2014 la Ciutea sau Bijghir.

PUBLICITATE

“De la anul, insa, poate vom evolua la Traian”, trag nadejde “soimii” lui Pauceanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ