Invinsa la limita la debutul sau in campionatul Ligii a V-a, CSSM Bacau a inceput sa adune puncte. Dupa remiza obtinuta la Gioseni (3-3), tânara echipa antrenata de Gica Penoff a incheiat la egalitate, de data aceasta fara goluri, si meciul din etapa a treia, disputat duminica, pe “Letea”, in compania Viitorului Urechesti.

Lidera este AS Bârsanesti, singura grupare cu maximum de puncte dupa trei meciuri jucate. Rezultatele rundei a treia: Bradul Mânastirea Casin- Viitorul Gioseni 3-3, CSSM Bacau- Viitorul Urechesti 0-0, Lumina Itesti- AS Bârsanesti 1-2, Speranta Cotofanesti- Zirile Faraoani 5-1. UZU Darmanesti a stat.

Programul etapei viitoare (duminica, 2 octombrie, ora 11.00): Viitorul Urechesti- Bradul M. Casin, AS Bârsanesti- CSSM Bacau, Zorile Faraoani- Lumina Itesti, Viitorul Gioseni- UZU Darmanesti. Speranta Cotofanesti sta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ