Etapa a doua a campionatului Ligii a V-a a adus primul punct in contul CSSM Bacau, echipa infiintata in vara, sub tutela Primariei, si alcatuita cu precadere din juniorii A si B legitimati, pâna atunci, la Sport Club.

Formatia antrenata de Gheorghe Penoff a remizat duminica, 3-3, pe terenul Viitorului Gioseni gratie “dublei” realizate de Alexandru Postolache si a penalty-ului transformat de Bucur. “Avem o echipa tânara, cu posibilitati mari de progres, iar faptul ca acesti copii isi pot continua activitatea intr-o competitie precum Liga a V-a reprezinta o sansa buna pentru ei.

Ne bucura sprijinul municipalitatii, fara de care, acesti jucatori tineri, crescuti in Bacau, ar fi fost nevoiti fie sa se lase de fotbal, fie sa-si caute echipa prin alte parti”, a precizat antrenorul Penoff.

PUBLICITATE

Rezultatele complete ale rundei secunde: UZU Darmanesti- Bradul Mânastirea Casin 3-0, Viitorul Gioseni- CSSM Bacau 3-3, Viitorul Urechesti- Lumina Itesti 1-0, AS Bârsanesti- Speranta Cotofanesti 6-1. Zorile Faraoani a stat.

Clasament
1 AS Bârsanesti 2 2 0 0 10-4 6p.
2 UZU Darmanesti 2 2 0 0 6-2 6p.
3 Viitorul Urechesti 2 2 0 0 4-0 6p.
4 Lumina Itesti 2 1 0 1 3-2 3p.
5 CSSM Bacau 2 0 1 1 5-6 1p.
6 Viitorul Gioseni 2 0 1 1 4-6 1p.
7 Zorile Faraoani 1 0 0 1 3-4 0p.
8 Bradul M. Casin 1 0 0 1 0-3 0p.
9 Sper. Cotofanesti 2 0 0 2 1-9 0p.

Programul etapei viitoare (25 septembrie): Bradul Mânastirea Casin- Viitorul Gioseni, CSSM Bacau- Viitorul Urechesti, Lumina Itesti- AS Bârsanesti, Speranta Cotofanesti- Zirile Faraoani. UZU Darmanesti sta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

 1. E de râsul curcilor Domnilor asa zis suporteri sau microbisti Bacauani …nu vedeti ca sunteti bătaia de joc a celor de la primărie fiecare primar isi face echipa de fotbal de ce casa poata fura mai mult …nu era mai corect sa sustina pe sc bacău în liga 2 si sa tragă la promovare cum face Foresta cu Cristi Popovici acum ….oare mai e cazul de un nou Botosani…Bacaul cand urmeaza ..daca fiecare primar pleaca din liga a5ava dati seama ca nu vedem fotbal de curand la Bacau….rusine DL primar acuma ati putut aproba legea sa sustineti o clona a dv. *dar pentru sc bc…nustati linistit ca casnic bc va avea soarta sc…lui ..

 2. Pen off/on sau on/off. PenOFF de la SC si PenON la CSSM. Cotofenesti (doar Speranta, in acest sens), Urechesti (nu acum, in Viitor) si Barsanesti par echipe interesante. Gioseni va fi in partea de jos a clasamentului. Lumina Itesti si Zorile Faraoani mai bine joaca dimineata. Nu vor putea sa isi faca niciodata nocturna. Bradul Casin ar fi mai corect Cashin (Cash IN), tranzactiile putandu-se realiza pe loc. UZU Darmanesti nu e mare lucru, cum au venit ploile, toti se vor uda. Ce ar putea insemna CSSM ? Daca la FCSB inseamna “Fa Ce Spune Becali”, CSSM ar putea fi “Cum Sa Salvam/sapam Municipiul”. Daca si-au propus sa promoveze continuu (liga 5 > 4 > 3 > 2 > 1) voi tine cu ei mai mult decat cu celelalte care nu stiu ce sa faca.

 3. Ne pregatim.de.miting mare ….va vom.anunta unde si data cand ne vom.aduna suporterii Fcm1950Bacau.nu mai rezistam…am scapat de dracu si am dat de tacsu…toti au.mintit in ultimii 10/ ani…in ce hal.a ajuns bacaul? Spuneti dvs.nu mai avem.nici o speranta dar dansii vor sa mute stadioane .isi fac echipe.fantome si pe.cele cate erau inca le desfiinteaza

  • In cazul unui miting, se pot folosi/striga rime precum cele ce urmeaza:

   “Stavarache si Goian / Ne-au lasat fara vreun ban !” sau “Stavarache si Goian / Nu ne-au mai lasat vreun ban !”,
   “Nici un ban si nici o suta, / Pe voi lumea nu va uita !”,
   “Lumea nu va va uita, / Mergeti voi la DNA !”,
   “Nici un ban si nici o mie, / Lumea toata sa va stie !”,

   “Cat Primar va fi Necula, / Veti avea Nocturna, LUNA !”,
   “Terminati cu ghinionul / Si incepeti Stadionul !”,

   “Frunza verde de dudau, / Noi vrem FOTBAL in Bacau !!!”
   “Pe iarba sau pe noroi, / Vrem echipa-n liga 2 !”,

   “Fotbalist de prin Bacau, / Va fi vai de fundul tau !”,
   “Fotbalist de prin Onesti, / Lumea iti spune povesti !”, (variantele: Comanesti, Moinesti…)
   “Fotbalist de prin Sascut, / Toti te pacalira mult !”,
   “Fotbalist din Darmanesti, / Nu stiu, zau, ce-o sa primesti, / Poate, mingea s-o rotesti !”,

   “Fotbalist era Carpuci, / Niciodata n-o s-apuci !”,
   “Fotbalist era Botez, / Ti-o tragea de nu te vezi !”,
   “Fotbalist era Baluta, / Ti-o centra pe tartacuta !”,
   “Apoi, cand tragea Ciocoiu, / Credeai c-a trecut pietroiu !”,
   “Cu Dembrovschi in echipa, / De nimic nu-ti era frica !”,
   “Cand noi il aveam pe Ghita, / Era lacat la portita !”,
   “Fotbalist era Vamanu, / Stiai pentru ce dai banu’ !”,

   “Cu Seche la Primarie, / Fotbalul era Tarie !”.
   “Stavarache ca Primar, / A fost un mare tepar !”.

   • Daca e sa se strige asa ceva, trebuie ca majoritatea sa aiba foi de hartie ce textele. De ce ? Pentru ca de obicei, cand unul striga primul vers, ceilalti raspund, strigand si ei, iar rimele fiind asa cum sunt, va iesi altceva.
    La Revelion, o trupa de uratori cu acordeon cantau “Trandafir de la Moldova”, dar numai prima parte, cea cu “Trandafir de la Bacau…” (apoi, din Dorohoi, Radauti, Sascut, Onesti, Tecuci s.a.m.d.) ramanea in urare, partea a doua mergea numai dupa rima. Bineinteles, nu era o placere sa fii urat cu un asa text…
    Completare/corectura: “Fotbalist precum Carpuci, / Altul n-o sa mai apuci !”.

LĂSAȚI UN MESAJ